2010-06-05

Förberedelser

Det är en hel del man måste tänka på när man åker på festival. Tex, om man som jag har lyckats återanvända festivaltältet från år till år så kan det vara bra att göra en okulärbesiktning, så att det inte visar sig att man inte har förträngt några väsentliga brister på det från när det senast packades ihop.
Nu kan det iaf konstateras att allt verkar finnas kvar samt vara i gott skick! :) Passade tom på att borsta bort några konserverade jordkakor samt torka bort de största fågelskiten.

I veckan träffades vi som ska campa ihop hemma hos Jon för planering. Beslutades att vi ska ha 3 sovtält samt även ett partytält. Vi kommer därmed att vara 100 % större än förra året! Jag kommer att åka ner en dag tidigare än övriga för rekande och inmutande av mark att anlägga campen på. Vi får se hur bra det går. Får se till att skapa goda förbindelser med grannarna. Jag har dock en tydlig plan i huvudet för hur jag ska göra, nu hoppas vi att den håller. Mer om denna i ett kommande inlägg.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Luleå, Sverige

1 kommentar:

  1. Närmare besiktning av tältpinnarna visade att kolfiberpinnen som ska hålla uppe ingången behöver få en omgång med silvertejp för att kunna upprätthålla avsedd funktion... >:o

    SvaraRadera